Een ruime blik...

Over ons

Historie


Quodata is sinds 1995 actief op internet. Aanvankelijk maakten we statische ('gewone') websites, daarna dynamische sites op basis van databases. Naast kleine websites bouwden we grote e-commerce sites, meertalig en voorzien van uitgebreide functionaliteit.
In 2002 zijn we gestart met het versturen van de eerste mailingen voor onze klanten. Dat gebeurde via een eenvoudige applicatie die naar alle e-mailadressen in een lijst een fraai opgemaakt mailtje stuurde. De daarmee opgedane ervaring resulteerde in 2004 in de zelfstandige applicatie NieuwsSprinter voor het versturen en beheren van nieuwsbrieven. Een kleine 15 jaar later concentreerden we ons vooral op maatwerk op dit gebied, aangevuld met kennis over bounceverwerking en spamafhankeling.

Werkwijze


Wij zijn graag concreet. "Afspraak is afspraak" vinden we vanzelfsprekend. Wanneer iets niet kan dan zeggen we dat, waarbij we wel alternatieven bieden. Kwaliteit is een vast uitgangspunt.
Bij ons staat het plezier in het werk voorop. We zijn enthousiast en we verwachten dat dit de relatie met onze klanten ten goede komt.

Op al onze leveringen en diensten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Techniek


De gebruikte techniek is voor opdrachtgevers niet altijd interessant. Voor continuďteit, onderhoud of uitbreiding in de toekomst is deze wel degelijk relevant. De ontwikkelingen in ict-land gaan snel en een investering in de verkeerde techniek kan daardoor consequenties hebben voor een project.
Vandaar dat we specifiek vermelden dat wij gespecialiseerd zijn in Microsoft technologie, met name ASP.NET in combinatie met SQL Server.
Details hierover kunt u lezen op de pagina: expertise

Privacy


Misschien ten overvloede: bij alles wat we doen hebben we uw en onze privacy hoog in het vaandel staan.

Contactpersonen

Martin van den Berg

Martin van den Berg

Internetveteraan. Bouwde zijn eerste commerciële website voor een grote dakpannenfabrikant in 1996, gevolgd door vele e-commerce websites. Heeft uitgebreide ervaring met softwareontwikkeling.
Hij heeft meer affiniteit met de praktijk dan met de theorie. Riep al bij het uitkomen van Windows 1.0: “Dit gaat het worden!” Stelt Kwaliteit consequent voorop. Weet veel van veel - maar weet niet alles (vindt hij zelf).
Uw aanspreekpunt voor automatiseringsvragen
Annemarie Vervoordeldonk

Annemarie Vervoordeldonk

Bedrijfsjurist die al vroeg de overstap maakte naar het privacydomein en dat op de kaart heeft gezet bij multinationals. Koppelt diepgaande kennis van de AVG aan een pragmatische benadering.
Spreekt management net zo makkelijk toe als uitvoerende medewerkers. Geeft training en advies met passie. Ze weet wat haalbaar is in een bedrijf en legt problemen met een glimlach bloot.
Uw aanspreekpunt voor privacyvragen.