Overzicht houden...

Expertise

In het kort


Vanzelfsprekend weten wij veel van de diverse facetten van internet en automatisering. Zoals elk bedrijf hebben wij op bepaalde gebieden bijzondere expertise opgebouwd. Tot die gebieden behoren:

Programmering / techniek


.NET en SQL Server
Het interactief maken van een website vergt de nodige programmering. Wij gebruiken hiervoor ASP.NET, inclusief MVC. We werken met de talen C# en Visual Basic in Visual Studio.
Voor databases kiezen wij Microsoft SQL Server.

Privacy

Privacy is hot. De komst van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) heeft de rechten van individuen aanzienlijk versterkt. Voor bedrijven is de regelgeving lastig. Wat zijn de verplichtingen, wat mag wel, wat mag niet? Juridische kennis is vereist, maar ook verstand van automatisering. En een pragmatische kijk op de zaken - want het gaat uiteindelijk toch om de core business.
Wij hebben een combinatie van deze kennis en vereisten in huis.

Nieuwsbrieven / e-mailings / marketing

Het versturen van (digitale) mailingen of nieuwsbrieven biedt veel voordelen. Maar hoe krijgt u de beschikking over e-mailadressen? Op welke manier moet de mailing verstuurd worden, hoe zorgt u voor response? Hoe voorkomt u spamproblemen, hoe te handelen bij spamproblemen? En, niet te vergeten, hoe zit het met privacy en wetgeving?
Hier is marketingkennis, juridische kennis en praktische ervaring nodig. Wij hebben die in huis!
Zie ook: Algemene informatie over e-marketing en nieuwsbrieven.

Vormgeving en opmaak van nieuwsbrieven


Opmaak van e-mails en nieuwsbrieven De vormgeving van een digitale nieuwsbrief is een verhaal apart. Om een nieuwsbrief er in zoveel mogelijk programma's goed te laten uitzien is extra kennis nodig. De weergave van een webpagina lijkt op de weergave in een e-mailprogramma of webmail-dienst. Schijn bedriegt hier. Al zijn bijvoorbeeld Outlook Office, Office 365 en Hotmail/Outlook.com allemaal producten van Microsoft, er is behoorlijk verschil qua weergave. Dat levert verrassend pijnlijke resultaten op.
Webdesign is een vak, e-maildesign is een specialisatie. Wij hebben de kennis en hulpmiddelen in huis om u te behoeden voor dergelijke problemen in de weergave van nieuwsbrieven en e-mails.
Hadden we de weergave op telefoons en tablets al genoemd?